047 Ostia

Il progetto interessa la ristrutturazione di un attico di un edificio residenziale nella città di Ostia.

Abbattendo i divisori che separavano i vani della zona giorno è stato creato un unico grande vano che contiene ingresso, soggiorno, pranzo e cucina con la realizzazione di un grande bancone.


The project involves the renovation of an attic in a residential building in the city of Ostia.

Breaking down the partitions of the living area, it was created a single large room that contains entrance hall, lounge, dining room and kitchen with the realization of a large counter.

La zona notte è distribuita lungo il corridoio centrale ed è composta dalla camera matrimoniale le due camere singole, i bagni ed un ripostigli-lavanderia.

I divisori tra le camere sono realizzati tramite pareti mobili progettate su misura che contengono le armadiature ed i ripiani ad incasso.

Completa l'unità immobiliare la grande terrazza panoramica collegata direttamente ad i singoli vani interni.


The sleeping area is distributed along the central corridor and consists of the master bedroom the two single rooms, bathrooms, and laundry-storage rooms.

The partitions between the rooms are made with movable walls custom-designed that contain cabinets and shelves.

Complete the residential units the large terrace connected directly to the rooms.


settore/field:                       interni-arredi

/interior-fornitures


genere/type:                           incarico/commission


cliente/client:                         privato/private


collaborazione

/collaboration:         

-


dimensioni/size:                    125,00  mq/sqm


località/location:                   

Ostia, ITALY


stato/status:                  

realizzato/completed


anno/year:

2008-2009






 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved